Güzel manken Heidi'den cesur poz 

Manken Heidi Klum kaldığı otelden verdiği cesur pozla hayranlarının beğenisini kazandı.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 08:04
Güzel manken Heidi'den cesur poz 






Güzel manken Heidi'den cesur poz 

   Manken Heidi Klum kaldığı otelden verdiği cesur pozla hayranlarının beğenisini kazandı.Amerika'daki Atlantic City'de bulunan bir otelin ev sahipliği yaptığı bir partiye katılan Heidi Klum, enerjik ve rahat tavırlarıyla göz doldurdu.

   Otelin verdiği havuz başı partisinde DJ’lik yapan ve gelen konukları eğlendiren 45 yaşındaki eski manken, asıl sürprizi sosyal medya takipçilerine yaptı.Zaman zaman hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Klum, bu defa bir tık daha ileriyle gitti ve otel odasının penceresinin önüne çırılçıplak bir şekilde geçerek poz verdi.

   Göğüslerini elleriyle kapatan Klum, parmak uçlarında durarak verdiği bu pozla ilerleyen yaşına rağmen ne kadar da çekici olduğunu gösterdi.İnsta hikaye kısmından yaptığı paylaşımla adından söz ettiren Klum verdiği estetik pozla günün konusu oldu.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Heidi Klum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.