Hadise'nin korumasından tehdit

 Sanatçı Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz, eski bir koruma tarafından tehdit edildiğini belirterek savcılığa başvurdu.

02 Temmuz 2017 Pazar 13:05
Hadise'nin korumasından tehdit






Hadise'nin korumasından tehdit
   Sanatçı Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz, eski bir koruma tarafından tehdit edildiğini belirterek savcılığa başvurdu. İşten ayrıldıktan sonra son maaşını ve tazminatını alamadığını iddia eden koruma Emin Yıldırım’ın Hülya Açıkgöz’e “Bana bak Hadise konserini basmak istemiyorum. Benim kaybedecek bir şeyim yok.” şeklinde mesajlar attığı söyleniyor.   
    Eski koruma Emin Yıldırım’ın mesajları şöyle: Bana bak Hadise konserini basmak istemiyorum. Benim kaybedecek bir şeyim yok. Sense kaybedeceklerini bir kez daha düşün. Bana ait bir tek canım var. Ben hakkımı yedirmem. Haddini bil, kendine gel.Tehdit mesajlarından sonra savcılığa başvuran  Hülya Açıkgöz dilekçesine; Mehmet Emin Yıldırım ile ne kendisi, ne de kardeşi Hadise’nin arasında bir işçi-işveren ilişkisinin bulunmadığını anlatarak başladı. Abla Açıkgöz, “Aramızda çalışanla ilgili herhangi bir hukuki bağ olmamasına rağmen, atılan tehdit ve şantaj mesajları suç oluşturmaktadır. Gereken cezanın verilmesini istiyoruz” dedi ve Yıldırım tarafından atılan mesajları delil olarak dosyaya ekledi. Savcılık, Hülya Açıkgöz’ün şikayetinin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sözcü
Son Güncelleme: 02.07.2017 13:26
Anahtar Kelimeler:
Hadise Koruması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.