Lady Gaga İstanbul'a konser için geliyor

Lady Gaga, 'Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball' turnesi kapsamında ilk kez Türkiye’ye geliyor.

30 Nisan 2014 Çarşamba 19:29
Lady Gaga İstanbul'a konser için geliyor






 

Lady Gaga İstanbul'a geliyor
Daha önceki turnelerinde 4 milyonun üzerinde bilet satışı gerçekleştiren Lady Gaga’nın 16 Eylül’de İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşecek konseri için Türkiye’ye geliyor.

ARTPOP’un tanıtımı kapsamında gerçekleşecek konserin biletleri 5 Mayıs Pazartesi saat 10:00’da satışa çıkacak.

Türkiye’deki organizasyonu Pozitif Live tarafından üstlenilen “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında gerçekleşecek konser, 4 platin plak sahibi sanatçının Billboard 200 listesine 1 numaradan giriş yapan son albümü ARTPOP’un dünya turnesi kapsamında düzenleniyor.
İstanbul konseri biletleri 5 Mayıs sabahı saat 10:00’da Biletix gişeleri, biletix.com ve Biletix çağrı merkezi üzerinden satışa sunulacak. Littlemonster.com üyeleri ise 1 Mayıs Perşembe saat 10:00 ile 2 Mayıs Cuma saat 15:00 arasında biletleri erken satın alma hakkına sahip olacaklar.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.