Nokia Lubia 920'nin özellikleri nelerdir?

Nokia Lubia 920'nin özellikleri nelerdir? Nokia Lubia 920 içindeki programlar ve kullanım kolaylıkları

23 Eylül 2013 Pazartesi 01:51
Nokia Lubia 920'nin özellikleri nelerdir?








Son dönemin en popüler akıllı telefonu olarak parlayan Nokia Lumia 920, Windows Phone 8 işletim sistemi ile kendinden baya bahsettireceğe benziyor. Teknoloji meraklıları tarafından çok büyük bir ilgiyle karşılanan Lumia 920, yepyeni bir mobil işletim sistemi ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. 2000 mAH değerinde bir bataryaya sahip olan bu telefonun en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de kablosuz olarak şarj olabilmesi. Temel kullanımda 2 gün kadar yeten şarjı, oyun oynama gibi durumlarda gün içinde yetmeyebiliyor. Bu durum, kullanıcıları tarafından bir eleştiri konusu oluyor.

130.3x70.8x10.7 milimetrelik boyutları ile diğer akıllı telefonlardan daha kalın olan bu ürün, bataryasının sahip olduğu yenilikçi özellikleri ile bu açığını hemen kapatıyor. 4.5 inç boyutunda olan ve IPS TFT teknolojisiyle birlikte sunduğu PureMotion HD+ ve ClearBlack teknolojileri ile büyüleyici bir ekran teknoloji tutkunlarının gözlerini kamaştırıyor. Saniyede 60 kare, 1080p HD video ve ekran geçişlerinde sunduğu yüksek performans, bu telefonu diğer akıllı telefonlardan ayırıyor ve üst bir seviyeye taşıyor. ClearBlack teknolojisi ile aşırı ışıkta dahi ekranı kolayca görebiliyorsunuz. Nokia Lumia 920 kullanıcılarının belirttiği üzere, bu akıllı telefon o kadar hassas bir ekranı size sunuyor ki ekranı, kışın eldivenle bile kullanabiliyorsunuz. Bu durum, teknoloji meraklılarının tüm dikkatlerini Lumia 920’ye yönlendirmeye yetiyor. İnç başına düşen 322 piksel yoğunluğu mükemmel bir görüntü sunarken ekranınız Gorilla Glass 2 ile koruma altında.

Ekran kalitesi konusunda asla taviz vermeyen Lumia 920, ekranı en iyi olan akıllı telefonlar arasında liderliğe ortak oluyor. 8 MP çözünürlüklü kamerası ve birbirinden güzel yazılımlarıyla en iyi kameralardan birine sahip olan bu akıllı telefonla gece çekimini, en üst performansla kusursuz sağlayabiliyorsunuz. Gece çekiminde gösterdiği benzersiz başarı ve kablosuz şarj olma özelliği ile diğer akıllı telefonlardan farklılığını ortaya koyarken kasasının köşeli olması, Galaxy S3 ve Note 2’den daha büyük bir ekrana sahip olması ise eleştiriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.