AK Partili torpillilerin isimlerini CHP açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik kadrolaşma iddialarına cevap verdikten sonra yaptığı açıklamada torpilliler listesini kurdukları internet sitesinden yayınlayacaklarını söyledi.

14 Aralık 2014 Pazar 11:46
AK Partili torpillilerin isimlerini CHP açıkladı






AK Partili torpillilerin isimlerini CHP açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç VIP torpil listelerde adı geçenleri yayınladı.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik kadrolaşma iddialarına cevap verdikten sonra yaptığı açıklamada torpilliler listesini kurdukları internet sitesinden yayınlayacaklarını söyledi.

İşte açıklamaların satır başları

* Yayınladığım torpil listesinden sonra vatandaştan gelen ihbarlar var...

*AKP kadrosu şeytana bile papucunu ters giydirebilecek bir kadro.Kendi pisliklerini örtmek için bu operasyonları yapıyorlar. İftira atamayacakları kişi, kurum yok.

* Sayıştay'ın raporunda tespit edildiği üzere bir takım kişiler KPSS sınavına girmeden memuriyete atanmıştır

*Tuğçe Özer, Erdoğan'ın fotoğrafçısının kızı. Basın müşaviri olarak sınavsız alındı.

*Yasin Ekrem Selim, örtülü ödeneğin başındaki Maksut Serin'in oğlu. Avrupa Birliği Bakanlığı'nda sınavsız olarak müşavirlik görevine atandı.

*Ali Taha Koç. Atilla Koç'un oğlu. Başbakanlık'ta başmüşavirlik görevine atandı.

*Adil Murat Alan, Nevzat Paktil'in danışmanı TİB'e sınavsız olarak danışman olarak atandı.

*Mustafa Erken, AKP Eski Milletvekili Mustafa Çetin'in eşinin yeğeni,Uşak valiliği özel kalem müdürlüğüne atandı.

*Zafer Tartıkdaroğlu, AKP Erzurum gençlik kolları başkanı, Recep Akdağ tarafından sağlık bakanlığına müşavir olarak atandı.

*Elif Öztürk AB Bakanlığı'na açıktan atamayla müşavir olarak atandı.

*Bülent Arınç'a soruyorum:Senin yeğenin, abin, kardeşin Milli Saraylar koruma danışman kadrosuna atandılar mı atanmadılar mı?

*Davutoğlu hazine doldu diyor. O hazine uçaklarla gelen paralarla mı doldu? Üretim yapmadan o hazine nasıl doldu?

*Sen o makama yolsuzlukları soruşturtmamak için getirildin.

*Hisli Bakan Fikri Işık 'varsa ufak tefek hırsızlıklar onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyolar' demişti. Bu ülkede ekmek çalan, baklava çalan çocuk mahkum oldu. Koluna 700 milyarlık saat takan meslektaşın utanmadan vergisini de devlete ödetiyor. Gemiler gemicik yapılıyor.

*Bu şekilde tüm duyumlarınızı, haksız memur alımlarını duyurmak için haksizatama.com adlı site açıyoruz. Bütün duyumlarınızı bildirin. Bunları kendi kaynaklarımızla doğrulayıp teşhir edeceğiz.
Son Güncelleme: 14.12.2014 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.