Bahçeli ve ekibinden il başkanlarına göz dağı

Seçim yenilgisinin ardından MHP Genel Merkezi faturayı teşkilatlara çıkarmaya hazırlanıyor. Cumartesi ve Pazar günü tüm il başkanları Ankara'da yapılacak olan toplantıya davet edildi..

09 Kasım 2015 Pazartesi 20:42
Bahçeli ve ekibinden il başkanlarına göz dağı






Bahçeli ve ekibinden il başkanlarına göz dağı

MHP Genel Merkezi'nde hareketli günler yaşanıyor. Parti içinde Genel Başkanlık için adı geçen isimler hakkında Genel Başkan Bahçeli'ye ulaştırılan bilgiler, seçim sonuçları konusunda genel merkezi eleştiren teşkilatlar hakkında izlenecek yol belirleniyor. Teşkilatlara göz dağı veren Genel Merkez, ağır yenilginin faturasını Bahçeli ve ekibe çıkaran il ve ilçe başkanlarını görevden alarak muhtemel kurultay çağrılarının önünü kesmeye çalışıyor.

İL BAŞKANLARI GENEL MERKEZE ÇAĞRILDI...

Seçim sonuçlarının değerlendirileceği toplantı bu hafta sonu Ankara'da yapılacak. Toplantı öncesi görevden alınan çok sayıda ilçe teşkilatının bağlı olduğu il başkanlarına yaşanan durumla ilgili hesap sorulması bekleniyor. Bu arada Genel Merkez bugün MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkanlık için adının geçmesiyle ilgili ilk kez açıklama yapma gereği duydu.

BAHÇELİ GÖREVİNİN BAŞINDA AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkanlık için isminin geçtiğine ilişkin iddialara yönelik, “Sayın Genel Başkanımız görevinin başındadır ve bütün bu konuları değerlendirmek üzere Cumartesi ve Pazar günü Merkez Yürütme Kurulu'nu ve il başkanlarını davet etmiştir” dedi.

MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görevinin başında olduğunu ve 1 Kasım seçiminde elde edilen sonuçların hafta sonu Merkez Yürütme Kurulu ve il başkanları ile tartışılacağını söyledi.

1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekilliğine seçilen MHP'li Ümit Özdağ, Gaziantep Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere konuşan Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partinin başında olduğunu söyledi. Hafta sonu Merkez Yürütme Kurulu'nun toplanacağını kaydeden Özdağ, şunları dedi:

"Sayın genel başkanımız görevinin başındadır. Tüm bu konuları değerlendirmek üzere cumartesi ve pazar günü Merkez Yürütme ve il başkanlarımız Ankara'ya davet edildi. Bu hafta sonu bütün bu konuların değerlendirmeleri genel başkanımızın başkanlığında yapılacak toplantılarda ele alınacak. Neden bu noktaya gelindiği değerlendirilecektir."
Son Güncelleme: 09.11.2015 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.