(Görüntülü Haber) Müezzinoğlu: Bir tarafta ağustos böceği bir tarafta bal arısı anlayışı var (3)

ARINÇ: "HERKESİ SANDIĞA GÖTÜRMELİYİZ" Bursa’da Ak Parti il teşkilatının düzenlediği vefa yemeğinde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 haziran seçimleriyle ilgili, “Herkesi sandığa götürmeliyiz. Gönlü kırılmış,...

10 Mayıs 2015 Pazar 10:16






ARINÇ: "HERKESİ SANDIĞA GÖTÜRMELİYİZ" Bursa’da Ak Parti il teşkilatının düzenlediği vefa yemeğinde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 haziran seçimleriyle ilgili, “Herkesi sandığa götürmeliyiz. Gönlü kırılmış, uzak kalmış ‘sandığa gitmeyeceğim’ diyen birini duyduğunuz zaman yalvarıp, elinden tutacaksınız sandığa götüreceksiniz” dedi. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde Ak Parti Bursa İl Teşkilatı üyeleri ve teşkilatta emeği geçenlerin onuruna verilen akşam yemeğinde konuşan Bülent Arınç, "7 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz durmadan, elimizden, gücümüzden ne geliyorsa, teknolojik tüm imkanları da kullanmak üzere seçim başarısına odaklanmalıyız. Milletvekili olmuş, olmamış hiç birisi önemli değil. Ak Parti başta olursa, iktidar olursa milletin yüzü güler. Eğer Ak parti olmasa bu iş olmaz. Ak Parti olmazsa hizmetin H’sini bile göremezsiniz. Birilerinin arzu ettiği gibi iktidara koalisyon gelirse Türkiye alt üst olur, bütün güzel işler durur, yatırımlardan vazgeçilir. Kafaları bu tür işleri almayan insanlar sadece Türkiye’nin karışmasını arzu eder. Sandıklar açılıp, sonuçlar belli oluncaya kadar her oya sahip çıkmalıyız. Herkesi sandığa götürmeliyiz. Gönlü kırılmış, uzak kalmış ‘sandığa gitmeyeceğim’ diyen birini duyduğunuz zaman yalvarıp, elinden tutacaksınız sandığa götüreceksiniz” dedi. MİLLETİMİZ FARKLI TUZAKLARA ÇEKİLDİ Milletin farklı tuzaklara yönlendirilmeye çalışıldığıne dikkat çeken Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, "Ak Parti kadrolarının derdi makam peşinde koşmak değildi. O zor günlerde sizler tarafından paylaşıldığını biliyorum. Kurulduğumuz zamanda çekilen sıkıntıları, engelleri yaşadık. Bugün geldiğimiz başarılı sonuçlardan onur ve gurur duyuyoruz. Bu yolculuk bugün daha ileriye gitme noktasında yeni yeni basamakları çıkmamız gerekiyor. Merkeze milletimizi, mazlum ve mağdurları alarak bundan sonra da gücümüzün yettiği kadar gayretimizi göstereceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.