Küfürbaz vekil yine sahnede

AK Parti'nin küfürbaz milletvekili ile CHP'li İnce arasındaki söz düeollosunu duyanlar edepsizlikte gelinen son noktaya tanık oldu.

11 Aralık 2013 Çarşamba 12:47
Küfürbaz vekil yine sahnede






 

AK Parti'nin küfürbaz milletvekili ile CHP'li ince arasındaki söz düeollosunu duyanlar politikacıların edepsizlikte geldiği son noktaya tanık oldu. Daha önce sinkaflı küfürleri yüzünden partisinde disiplin kuruluna sevk edilen ancak en hafif cezayla kurtulan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu kez CHP'li İnce'nin de tahrik etmesiyle ağzını bozdu. TBMM'ye yakışmayan sözler havada uçuştu

BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

Muharrem İnce ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan tartıştı.Birbirlerinin üzerine yürüyen milletvekillerini araya girenler güçlükle engelledi.

Bütçe görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulu, çalışmalarına kavga ile başladı.CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan tartıştı.Aslan, İnce'nin küfür ettiği iddasıyla üzerine yürüdü. Diğer milletvekilleri araya girerek kavgayı önlemeye çalıştı.İki milletvekilinin birbirlerine ağır küfürler ettiği duyulurken bu sözler tutanaklara da geçti.

İŞTE O TUTANAKLAR

Zeyid Aslan- Bağırma oradan.
Muharrem İnce- Evvela senden başlamalı.
Zeyid Aslan- Öyle el kol hareketi yapma lan.
Muharrem İnce- Seninle muhatap olmuyorum.
Zeyid Aslan- El kol hareketi yapma öyle.
Muharrem İnce- Küfür mü edersin, ne yaparsın?
Zeyid Aslan- İstediğimi yaparım, var mı bir diyeceğim?
Muharrem İnce- Eder misin?
Zeyid Aslan- İstediğimi yaparım.
Muharrem İnce- Et bakalım da görelim.
Zeyid Aslan- İstersem kafanı kırarım lan.
Muharrem İnce- Ne yaparsın?
Zeyid Aslan- Kafanı kırarım.
Muharrem İnce- Sen kafamı mı kırarsın? S.... ya.
Muharrem İnce- Kabadayı mısın, kimsin sen?
Zeyid Aslan- Terbiyesiz. Senin k... s.....

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.