Meclis'te AK Parti ile HDP'li vekiller yumruk yumruğa kavga etti

Meclis'te devam eden bütçe görüşmeleri sırasında laf atışması yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü.

12 Aralık 2016 Pazartesi 22:48
Meclis'te AK Parti ile HDP'li vekiller yumruk yumruğa kavga etti






Meclis'te AK Parti ile HDP'li vekiller yumruk yumruğa kavga etti




Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yumrukların konuştuğu kavga. TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında HDP'li ve AK Parti'li vekiller arasında yumruklaşmaya varan kavga yaşandı
TBMM Genel Kurulu'nda 2017 yılı bütçesinin görüşmelerine devam ederken görüşmeler sırasında HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp ile AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç karşılıklı laf atmaya başladı ve birbirinin üzerine yürüdü.

Enç'i araya giren TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz sakinleştirmeye çalıştı ve sırasına oturttu.

Daha sonra AK Parti'li ve HDP'li milletvekilleri birbirinin üzerine yürüdü.

Bu sırada yumruklaşmaya varan kavga yaşandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Özdemir 2016-12-12 23:29:01

böyle güzel bir yazı için iftiharlarımızı sunarız, sürekli olarak sitenizi ziyaret edip diğer yazılarınızıda okumaktan mutluluk ve keyif duyuyor olduğumuzu belirtmek isteriz. ankara evden eve nakliyat ekibi olarak daima sizlerin paylaşımlarınızı okuyacağımız için çok mutluyuz. ayrıca yazınısı google+ profilimizde ve gerkeli sosyal hesaplarımızda paylaştık. kontrolünü yapabilirsiniz. sürekli ve güncel olarak sizlerin yazılarınızı paylaşımda bulunmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz.