Metin Albayrak: Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiği ve Türkiye Kupasında elendiği karşılaşmanın yankıları devam ediyor.

05 Kasım 2015 Perşembe 22:19
Metin Albayrak: Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz






Metin Albayrak: Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz


Fenerbahçe'nin maçın başından itibaren gerilim senaryosunu sahneye koyduğunu ifade eden Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak olayların başrolünde de Robin Van Persie'nin olduğunu belirtti.

Dün gece Vodafone Arena'da yaşananları değerlendiren Albayrak ''İngiltere'de Arsenal'de, Manchester United'ta yıllarca oynamış bir Van Persie acaba maçı Martin Atkinson yönetse bu hareketleri yapabilir miydi? '' diye konuştu.

''RESMEN HAKEMİ DE YÖNETTİLER''
Beşiktaş'ı durdurmak için böylesi gerilim senaryosuna ihtiyacı olan bir Fenerbahçe ile karşılaştıklarını söyleyen Albayrak, hakem Ali Palabıyık'ın buna müsade etmesi ile maçın sonucunun belirlendiğini ifade etti ve '' Biz futbol oynayan tarafız. Bunu sadece biz değil bütün Türkiye söylüyor.Dün gece de sahaya yine oynamak için çıktık ve futbol oynamaya çalıştık. Ama karşımızda yıllardır derbilerde hep aynı 'gerginlik senaryosunu' uygulayan bir Fenerbahçe vardı. Biz oynamak istedik Onlar oynatmamak istedi. Sürekli gerilimler yaratarak oyuna yön vermeye çalıştılar ve vakit geçtikçe hakemin de müsade etmesiyle bunu başardılar. Hatta bir ara hakem kararlarını Fenerbahçeli futbolcular yönetmeye başladı ve resmen hakemi de yönettiler. Sen FİFA kokartlı hakemsin, daha maçın başında futbolcuların niyetini anlayıp ona göre maç yönetmen gerekir. Sarı kart vermen için maçın birinci dakikası, doksanıncı dakikası farketmez. Van Persie ile Oğuzhan birbirleri ile uğraşmaya başlamış. İkisine de sarı kartı versen bu senaryo Fenerbahçe'nin istediği şekilde gitmeyecek. Ama Ali Palabıyık hep uyarı hep uyarı ile geçiştirmeye çalıştı ve bir süre sonra oyunun kontrolünü kaybetti. dedi.
 
Son Güncelleme: 06.02.2017 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.