Fenerbahçe,Galatasaray’ı farklı yendi. 92-74

   Basketbol Süper Liğ’inde Ülker Sports Arena’da  Fenerbahçe ve Galatasaray Odeobank karşı karşıya geldiler.

13 Kasım 2016 Pazar 19:45
Fenerbahçe,Galatasaray’ı farklı yendi. 92-74






 Fenerbahçe,Galatasaray’ı farklı yendi. 92-74

   Basketbol Süper Liğ’inde Ülker Sports Arena’da  Fenerbahçe ve Galatasaray Odeobank karşı karşıya geldiler.Maça hızlı başlayan Galatasaray Odeobank oldu.
   Maçın başında dışardan attıkları 3’lüklerle maçı önde götüren Galatasaray bir ara farkı 9 sayıya kadar çıkardı ve ilk periyodu 20-19 Galatasaray Odeobank kazandı.
   İkinci periyotta Fenerbahçe maça ağırlığını koydu.Önce farkı kapatan Fenerbahçe daha sonra Galatasaray karşısında öne geçti.İkinci periyot ve maçın ilk yarısı Fenerbahçe’nin 41-39 galibiyeti ile sona erdi.
   Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe giderek maça ağırlığını koydu ve farkı açmaya başladı.3.cü periyotu Fenerbahçe 62-46 önde kapattı.4.cü periyotta Fenerbahçe farkı iyice açtı.Ve maç Fenerbahçe’nin 92-74 galibiyeti ile sona erdi. 
   


1.Çeyrek Fenerbahçe 19-Galatasaray 20

2.Çeyrek  Fenerbahçe 41-Galatasaray 39

3.Çeyrek   Fenerbahçe 62-Galatasaray 46  

4.Çeyrek   Fenerbahçe  92-Galatasaray 74

 
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.