(Görüntülü Haber) Mersin İdmanyurdu: "Galatasaray maçına 3 puan için çıkacağız"

MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, yaın saat 19.45'te Mersin Stadyumu'nda karşılaşacakları Galatasaray maçına 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Rıza Çalımbay, takımına bu sabah Mersin Stadyumu'nda bir antrenman...

11 Mayıs 2015 Pazartesi 12:35






MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, yaın saat 19.45'te Mersin Stadyumu'nda karşılaşacakları Galatasaray maçına 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Rıza Çalımbay, takımına bu sabah Mersin Stadyumu'nda bir antrenman yaptırdı. Düz koşuyla başlayan antrenmanda kırmızı lacivertli futbolcular, daha sonra kondisyon ağırlıklı çalıştı. Pas ve top kapma çalışması yapan futbolcuların moralli olduğu dikkati çekti. Galatasaray’ın güçlü ve hedefleri belli bir takım olduğunu belirten Rıza Çalımbay, antrenmandan sonra telafisi olmayan maçlara çıktıkları için müsabakanın büyük önemi bulunduğunu hatırlattı. Rıza Çalımbay, şöyle devam etti: "Onlar gibi bizim için de zor bir maç olacak. Önemli olan zoru başarmaktır. Rakimizin şampiyonluk iddiası var, bizim de ligi üst sıralarda bitirme hedefimiz var. Bu açıdan maçın öneminin son derece büyük olduğunun bilincindeyiz. Hedefimiz taraftarlarımız önünde galip gelmektir. Tek düşüncemiz bu. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçı öncesi oynadığımız oyunların üzerine çıkabilirsek bu maçtan istediğimiz şekilde ayrılabiliriz. Takımıma güvenim tam. İnşallah bu maçı da iyi bir şekilde bitiririz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.