Toplanan 850 bin lira şehit ailelerine verilecek

Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş Kayserispor'u 2-1 yendi.

15 Aralık 2016 Perşembe 09:48
Toplanan 850 bin lira şehit ailelerine verilecek








Toplanan 850 bin lira şehit ailelerine verilecek
Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş Kayserispor'u 2-1 yendi.Karşılaşmanın tüm gelirinin cumartesi yaşanan hain saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlandığı karşılaşmaya 15.000 taraftar izledi.Maçtan önce Beşiktaşlı ve Kayserispor'lu futbolcuların taraftarlarla beraber dostluk gösterisinde bulundukları karşılaşmada Fenerbahçe,Galatasaray formalı taraftarlarında stad'da maçı izlemesi geceye damgasını vurdu.Maçın golleri ikinci yarıda geldi.71.dakikada Kerim Firei Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.83.cü dakikada Furkan Kayserispor'a beraberlik golünü kazandırdı.1-1.85.ci dakikada Beşiktaş Aboubakar ile 2-1 öne geçti. 
   Maçtan toplanan 850 bin lira şehit ailelerine verilecek.Beşiktaş Yönetim Kurulu hain saldırıda şehit düşen Beşiktaş Kongre Üyesi Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu'nun isimlerini Vodafone Arena Kartal Yuvası ve VİP mağazalarının isimlerine verildi.




  
Son Güncelleme: 15.12.2016 12:06
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.