Azerbaycan’da orkestralı eğitim semineri

Ali KAN/BAKÜ () Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesinde, Türk eğitimci tarafından ilk defa olarak orkestralı eğitim semineri düzenlendi. "Brand Arcthitecture" eğitim projesi kapsamında, Öğretinin esas amacının gençleri iş atılımları...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:38
Azerbaycan’da orkestralı eğitim semineri






Ali KAN/BAKÜ ()

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesinde, Türk eğitimci tarafından ilk defa olarak orkestralı eğitim semineri düzenlendi.

"Brand Arcthitecture" eğitim projesi kapsamında, Öğretinin esas amacının gençleri iş atılımları yapmaya teşvik etmek, marka olmak ve marka kalmanın sırlarını öğretmek, paralel olarak ise tecrübe paylaşımları ile motive etmek olduğu belirtildi.

Seminer ünlü eğitmen, iş danışmanı ve ayrıca yirmiden fazla dünya markasının oluşmasında katkısı olmuş, Ahmet Murtezaoğlu tarafından gerçekleştirildi. Azerbaycan'ın en büyük eğitim semineri ve ilk orkestralı öğretisi olan seminere 500 kişiden fazla genç katıldı. Projenin gerçekleştirildiği salon 380 kişi kapasiteli olmasına rağmen, büyük ilgiyle karşılanarak birçok öğrenci semineri ayakta izledi. Eğitim danışmanı Ahmet Murtezaoğlu, bundan sonra Azerbaycan’ın çeşitli üniversitelerinde eğitimlere ara vermeksizin devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.