Cenevre Kitap Fuarı’na ilgi yoğun oldu

Zafer ATAMER CENEVRE/ Cenevre 29. Uluslar arası Kitap ve Basın Fuarı’na bu yıl da ilgi yoğun oldu. 32 bin metrekarelik bir alanda açılan Fuara 1000 firma 2000 bin eser ile katıldı. Ancak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fuarda hiçbir...

03 Mayıs 2015 Pazar 10:20
Cenevre Kitap Fuarı’na ilgi yoğun oldu






Zafer ATAMER CENEVRE/

Cenevre 29. Uluslar arası Kitap ve Basın Fuarı’na bu yıl da ilgi yoğun oldu. 32 bin metrekarelik bir alanda açılan Fuara 1000 firma 2000 bin eser ile katıldı. Ancak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fuarda hiçbir Türk standı yer almadı. Bu yıl fuarın şeref konuğu Rusya Federasyonu oldu.

Dünya üzerindeki belli başlı firmaların stantlarının bulunduğu Fuarda Ermenistan’ın standı da ilgi çekti. Standın girişine kocaman harflerle “Ermeni Soykırımının 100’üncü yılı” yazıldı. Ayrıca bu konuda yazılan bir kitap tanıtımı gerçekleştirildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.