Diyale'de Işid'e Operasyon Dha Kamerasında

IRAK'ın Diyale İlin'de IŞİD'in kontrolündeki Himrin Barajı bölgesi ve çevresindeki bazı noktalara Irak ordusu mensupları ve gönüllü savaşçılar operasyon düzenledi. muhabirinin görüntülediği operasyonda 34 IŞİD militanının öldürüldüğü...

29 Ekim 2014 Çarşamba 15:08
Diyale'de Işid'e Operasyon Dha Kamerasında






IRAK'ın Diyale İlin'de IŞİD'in kontrolündeki Himrin Barajı bölgesi ve çevresindeki bazı noktalara Irak ordusu mensupları ve gönüllü savaşçılar operasyon düzenledi.
muhabirinin görüntülediği operasyonda 34 IŞİD militanının öldürüldüğü açıklandı. Irak'ın Diyale ili polis müdürlüğü, Başkent Bağdat'ın 120 kilometre kuzey doğusunda bulunan bölgedeki operasyonlarda 34 IŞİD üyesinin öldürüldüğünü açıkladı. Müdürlük, örgütün işgal ettiği noktaların emniyet mensupları tarafından geri alındığını duyurdu. Diyale Polis Komutanı Cemil El Şemmeri ile Diyale il meclisi başkanı Muthanna El Timimi ve bazı komutanlar cephede bulunan basın mensuplarına bilgi vererek, 2 gün boyunca süren çatışmalar sonucu bölgenin IŞİD üyelerinden temizlendiğini söyledi. Himrin'nin tamamen kontrol altına alınması için ordunun ilerlemekte olduğu belirtildi.
 

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.