Ebola'ya Yakalanan Doktordan İyi Haber

SIERRA Leone'de hastalara bakarken Ebola'ya yakalanan ve Cenevre Üniversitesi Hastanesi'nde (HUG) tedavi altına alınan Kübalı doktorun sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı. Hastanenin Bulaşıcı Hastalıklar Servisi şefi Jerome...

26 Kasım 2014 Çarşamba 14:54
Ebola'ya Yakalanan Doktordan İyi Haber






SIERRA Leone'de hastalara bakarken Ebola'ya yakalanan ve Cenevre Üniversitesi Hastanesi'nde (HUG) tedavi altına alınan Kübalı doktorun sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.
Hastanenin Bulaşıcı Hastalıklar Servisi şefi Jerome Pugin basına yaptığı açıklamada 43 yaşındaki doktorun ateşinin düştüğünü, iştahının artmaya başladığını açıkladı. Hastane başhekimi Laurent Kaiser, hastanın iyileşme yolunda olduğunu, kendisi ile 5 doktor 3 hemşirenin yakından ilgilendiklerini, hastanın bilincinin ise açık olduğunu söyledi. Dünya sağlık Örgütü de gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.