El Bab için TSK'dan bildiri: DEAŞ şeytana hizmet ediyor

TSK, Al Bab bölgesindeki halkı DEAŞ terör örgütü mensubu teröristlerden bölge temizlenene kadar zarar görmemeleri için güvenli bölgelere taşınmaları konusunda bir bildiri ile uyardı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:34
El Bab için TSK'dan bildiri: DEAŞ şeytana hizmet ediyor






El Bab için TSK'dan bildiri: DEAŞ şeytana hizmet ediyor


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Al Bab bölgesindeki halkı DEAŞ terör örgütü mensubu teröristlerden bölge temizlenene kadar zarar görmemeleri için güvenli bölgelere taşınmaları konusunda bir bildiri ile uyardı.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Al Bab bölgesinde dağıtılan bildiri şöyle:
"Bismillahirrahmanirrahim; Değerli Al Bab halkı, Şeytana hizmet eden DEAŞ terör örgütünün sizleri kullanmasına izin vermeyin. Sizlerin özgürlük ve felahı için hayatını ortaya koyan Özgür Suriye Ordusu ve kardeşlerine her zaman kapısını açan Türkiye Cumhuriyeti, topraklarınıza huzuru ve güveni getirmek için tüm gücüyle çaba sarfetmektedir.

Bize yardımcı olun ve bizler topraklarınızı bu hainlerden temizleyene kadar zarar görmemeleri için sevdiklerinizi en kısa sürede güvenli bölgelere taşıyın. Zafer Allah’ın izni ile yakındır.
Allah’ın selamı ve desteği üzerinize olsun. "

 
Son Güncelleme: 12.12.2016 08:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.