Erdoğan: Türkiye AB’ye yük olmaya gelmez, AB’den yük almaya gelir (2)

- Erdoğan'dan AB Eleştirisi Özgür ALTUNCU - ROMANYA / -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye- Romanya İş Forumunda konuştu. Romanya'ya Türkiye'nin AB Üyeliğine verdiği destek için teşekkür eden Erdoğan, AB'ye yönelik eleştirilerini...

01 Nisan 2015 Çarşamba 20:49
Erdoğan: Türkiye AB’ye yük olmaya gelmez, AB’den yük almaya gelir (2)






- Erdoğan'dan AB Eleştirisi

Özgür ALTUNCU - ROMANYA / -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye- Romanya İş Forumunda konuştu. Romanya'ya Türkiye'nin AB Üyeliğine verdiği destek için teşekkür eden Erdoğan, AB'ye yönelik eleştirilerini ardı ardına sıraladı. Erdoğan, "Avrupa Birliği'nin kapısında bizi 52 yıldır bekletiyorlar. Eksiğimiz ne dediğimizde, inanın söyledikleri ciddi bir şey yok. Niye? 'Sizin nüfusunuz fazla.' Olabilir, bunu o zaman baştan söyleseydiniz. 52 yıl önce bunu niye söylemediniz de bugün söylüyorsunuz. Bunları ifade ettiğiniz zaman da söyledikleri şu: 'Sayın Erdoğan çok agresifsiniz.' Ben gerçeği söylüyorum, bir tespiti ortaya koyuyorum. Türkiye Avrupa Birliği'ne yük olmaya gelmez, Avrupa Birliği'nden yük almaya gelir" diye konuştu.

GELİN DEVLET OLARAK ALIN

Türk Vatandaşı 5 milyon Soydaş'ın AB içinde olduğunu hatırlatan Erdoğan "İsteseniz de istemeseniz de 5 milyonla zaten Türkiye, Avrupa Birliği'ne girmiş. Gelin devlet olarak da Türkiye'yi buraya alın" dedi. Erdoğan Konuşmasının ardından Bükreş temaslarını tamamlayarak yurda döndü.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.