Kabil'de intihar saldırısı: 1 Astsubay şehit oldu

KABİL () - Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği kapısında Türk askerlerinin bulunduğu araca düzenlenen saldırıda bir astsubay şehit oldu, 1 astsubay yaralandı. NATO'nun Afganistan'daki Kıdemli Sivil Temsilcisi Büyükelçi İsmail Aramaz'ı...

26 Şubat 2015 Perşembe 09:43
Kabil'de intihar saldırısı: 1 Astsubay şehit oldu






Kabil'de intihar saldırısı: 1 Astsubay şehit oldu

KABİL () - Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği kapısında Türk askerlerinin bulunduğu araca düzenlenen saldırıda bir astsubay şehit oldu, 1 astsubay yaralandı. NATO'nun Afganistan'daki Kıdemli Sivil Temsilcisi Büyükelçi İsmail Aramaz'ı almak üzere Afganistan Türk Görev Kuvvet Komutanlığından Türk Büyükelçiliği'ne gelen iki zırhlı araca Türkiye saati ile 05:45 sularında yol kenarında duran bomba yüklü bir araçla saldırı düzenlendi. Taliban örgütünün üstlendiği ileri sürülen saldırıda bir astsubay şehit oldu, 1 astsubay da yaralandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.