Kosova Gazetesi, 18 Eulex Mensubunun Brüksel’de Soruşturma Altında Olduğunu İddia Etti

KOSOVA'da yayınlanan Koha Ditore gazetesi, Brüksel’de, AB Kosova Misyonu EULEX’in 18 üyesinin soruşturma altında bulunduğunu iddia etti. Gazete, Avrupa diplomatları ve yetkililerinin, EULEX mensuplarının rüşvete karıştıkları...

06 Kasım 2014 Perşembe 17:43
Kosova Gazetesi, 18 Eulex Mensubunun Brüksel’de Soruşturma Altında Olduğunu İddia Etti






KOSOVA'da yayınlanan Koha Ditore gazetesi, Brüksel’de, AB Kosova Misyonu EULEX’in 18 üyesinin soruşturma altında bulunduğunu iddia etti.
Gazete, Avrupa diplomatları ve yetkililerinin, EULEX mensuplarının rüşvete karıştıkları iddialarının artmasıyla şaşkınlık içinde olduklarını yazdı. Gazeteye göre, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikasından sorumlu Yüksek Temsilci Frederica Mogherini’nin EULEX’teki rüşvet iddialarını bağımsız uzmanın araştırması kararı almasını olumlu karşılayan Avrupalı diplomatlar, Avrupa Parlamentosu’nun soruşturmayı kendisinin yapması ihtimalinin de var olduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.