Kosova İslam Birliği’nden tutuklamalara tepki

Turan KASAP/PRİŞTİNE, ()- KOSOVA'da terör şüphesiyle bazı din görevlilerinin ve gençlerin, IŞİD’e katılmak için hazırlık yaptıkları iddiasıyla tutuklanmalarına Kosova İslam Birliği’nden tepki geldi. Birlik Başkanı...

06 Mart 2015 Cuma 17:39
Kosova İslam Birliği’nden tutuklamalara tepki






Turan KASAP/PRİŞTİNE, ()- KOSOVA'da terör şüphesiyle bazı din görevlilerinin ve gençlerin, IŞİD’e katılmak için hazırlık yaptıkları iddiasıyla tutuklanmalarına Kosova İslam Birliği’nden tepki geldi.
Birlik Başkanı Naim Tırnava , Devlet Savcılığı’nın ve emniyet organlarının şüpheli vakaları soruşturmaları gereğini vurgulayarak, tutuklamaların delil gerektirdiği aksi haldeki uygulamaların kötü bir izlenim yarattığını ve haksız olduğunu belirtti.
Terör örgütleriyle işbirliğinde bulundukları gerekçesiyle Gilan yöresinde bazı din görevlilerinin tutuklanmalarına tepki gösteren Tırnava; Kosova İslam Birliği’nden kimsenin Suriye’ye gitmeleri için gençleri teşvik etmediğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.