Makedonya’da 1200 lise mezunu kadril dansı oynadı

Makedonya’da bu yıl mezun olan 1200 lise öğrencisi Üsküp, Ohri ve Gevgeli şehir merkezlerinde Johan Strauss II tarafından bestelenen Yarasa Opereti eşliğinde dans etti. Bir çok Avrupa ülkesinden başka bu yıl ki “2015 Mezuniyet Dansına”...

22 Mayıs 2015 Cuma 19:31
Makedonya’da 1200 lise mezunu kadril dansı oynadı






Makedonya’da bu yıl mezun olan 1200 lise öğrencisi Üsküp, Ohri ve Gevgeli şehir merkezlerinde Johan Strauss II tarafından bestelenen Yarasa Opereti eşliğinde dans etti.

Bir çok Avrupa ülkesinden başka bu yıl ki “2015 Mezuniyet Dansına” Balkan ülkelerinden Slovenya, Hırvatistan,Bosna Hersek,Sırbistan ve Karadağ ülkelerinde mezun olan lise öğrencileri de katıldı. Makedonya’dan ise 21 okuldan mezun olan öğrenciler mezuniyet dansına katıldı.

9’uncu kez düzenlenen kadril dansı törenine Üsküp’te 800, Ohri ve Gevgeli’de 400 lise mezunu öğrenci yer aldı. Mezuniyet dansını çok sayıda öğrenci ve veli büyük ilgiyle izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.