Peskov: Putin'in Erivan'a ziyareti Türkiye ile ilişkilerine zarar vermez

  DIŞ HABER - Siyamend KAÇMAZ/MOSKOVA () Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Putin'in Ermeni soykırımı yıl dönümü için düzenlenecek etkinliklere katılmak için Ermenistan'a yapacağı ziyaretin "Türk...

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:21
Peskov: Putin'in Erivan'a ziyareti Türkiye ile ilişkilerine zarar vermez






  DIŞ HABER -

Siyamend KAÇMAZ/MOSKOVA ()

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Putin'in Ermeni soykırımı yıl dönümü için düzenlenecek etkinliklere katılmak için Ermenistan'a yapacağı ziyaretin "Türk Akımı" boru hattının inşaatını ve Moskova ile Ankara'nın ilişkilerini etkilemeyeceğini kaydetti.

Putin'in Ermenistan'ın başkenti Erivan'a ziyaretinin Türkiye ile ilişkilerini ne yönde etkileyeceği sorusuna Peskov şu şekilde cevap verdi:

"Türkiye Cumhuriyeti ile temelinde güçlü ekonomik işbirliğinin yattığı çok sıkı partnerlik ilişkilerimiz var. Birçok küresel sorunda tavrımız aynı yöndedir."

Basın Sözcüsü, Ermenistan ve Rusya'yı sayısız birçok faktörün bağladığını belirterek, "Bu etkinlikler hiçbir şekilde hiçbir şeye zarar veremez" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.