Son Depremler, Bulgaristan'da deprem oldu, 4.7

Bulgaristan İzvor, İzbeğli arasında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, komşu ülkelerde de hissedildi. Deprem yerin 3 KM derinliğinde oluştu.

22 Şubat 2018 Perşembe 03:01
Son Depremler, Bulgaristan'da deprem oldu, 4.7






Son Depremler, Bulgaristan'da deprem oldu, 4.7


Bulgaristan'da Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Ezerova İzbeğli arasında meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem bilgisi Kandilli Rasathanesi'nden geldi.


Bulgaristan'da meydana gelen deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 4.7 olarak ölçüldü. Daha çük Türklerin yaşadığı İzvor Aladın Ezerova ve Varna arasında meydana gelen deprem yer yüzüne oldukça yakın bir noktada oluştu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre Bulgaristan Romanya sınırı yakınlarında gece yarısı saat 02.41'de deprem meydana geldi. Deprem yerin 3.3 KM derinliğinde oluştu.

Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Bulgaristan Romanya sınır hattındaki deprem, sınır kesimi boyunca yoğun olarak hissedildi..

Anahtar Kelimeler:
Son Depremler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.