Suriye'de Rus yolcu uçağı düştü, 32 ölü var

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan son dakika yapılan açıklamada Suriye'de Rusya'ya ait bir taşıma uçağının düştüğü, olayda 32 kişinin öldüğü belirtildi

06 Mart 2018 Salı 19:37
Suriye'de Rus yolcu uçağı düştü, 32 ölü var






Suriye'de Rus yolcu uçağı düştü, 32 ölü var

Rus yolcu uçağı, Suriye'deki Himeymim Askeri üssüne inişe geçtiği sırada düştü. Uçağın kaza mı, yoksa saldırı sonucu mu düştüğü henüz belli değil. Esrarengiz kazada 32 kişi hayatını kaybetti

Rusya Savunma Bakanlığı, Antonov-26 tipi kargo uçağının Suriye'deki Hımeymim hava üssü yakınlarında düştüğünü ve uçakta bulunan 26 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, bugün saat 15.00’te Suriye'deki Hımeymim hava üssü yakınlarında Rus Antonov-26 tipi kargo uçağının düştüğü belirtildi.

Uçakta bulunan 26 yolcunun ve 6 kişilik mürettebatın yaşamını yitirdiği kaydedilen açıklamada, uçağın teknik bir hata nedeniyle düşmüş olabileceği bilgisine yer verildi.

İlk belirlemelere göre uçağa yönelik herhangi bir saldırının yapılmadığı belirtilirken, kazaya ilişkin soruşturma açıldığı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.