Tecüvüzcüsünün penisini kesti, kanıt diye polise teslim etti

Kayın biraderinin cinsel saldırısına uğrayan kadın, tarlada kullandığı orakla tecavüzcüsünün penisini kesti. Genç kadın polise kestiği penisi kanıt olarak götürdü..

12 Şubat 2016 Cuma 10:32
Tecüvüzcüsünün penisini kesti, kanıt diye polise teslim etti






Tecüvüzcüsünün penisini kesti, kanıt diye polise teslim etti

Tecavüz olaylarının dinmek bilmediği Hindistan'da, bu kez genç kadın polise ilginç bir kanıtla başvurdu. Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletine bağlı Sidhi kasabasında üç çocuk annesi bir kadın, kendisine tecavüz eden adamın cinsel organını kesip “tecavüz kanıtı” olarak polise teslim etti.

Times of India’nın haberine göre, kocası eve 1.200 kilometre uzaklıktaki Maharaştra eyaletinde çalıştığı için çocuklarıyla birlikte kayınbiraderinin evinde kalan 32 yaşındaki kadın, kendisine defalarca tecavüz eden kayınbiraderinin son girişimine beklenmedik bir şekilde karşılık verdi.

Cinsel ilişkiye razıymış rolü yapan kadın yanında getirdiği orakla kayınbiraderinin cinsel organını kesti.

Kadın “tecavüz kanıtı” olarak yanında getirdiği cinsel organla birlikte polis karakoluna teslim oldu.

Bölge polis sözcüsü Abid Han, cinsel organı kesilen adamın ise olaydan sonra intihar ettiğini açıkladı. Sözcü, kayınbiraderin cesedinin, evinin yakındaki bir ağaca asılmış olarak bulunduğunu duyurdu.
Son Güncelleme: 12.02.2016 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.