Fenerbahçe rahatladı

   Lig yarışında zor günler yaşayan sarı lacivertliler son iki maçını kazanarak rahat nefes aldılar.Evinde oynadıkları ilk maçta Yeni malatyaspor’u 3-2 Göztepe’yi 2-0 gibi net skorla geçen sarı lacivertliler rahat nefes aldılar.

   Her iki maçın en önemli anı sarı lacivertlilerin takım olma yolunda aldıkları önemli aşama.Teknik direktör Ersun Hoca karşılaşma Benzia ve Ayew ile başladı.Yedek kadrosunda ise son transferler Moses,Serdar Aziz ve Tolgay Aslan oturdu.

  Ve yine gördük ki Ayew ve Benzia bu takımda ilk onbirde yer alamaz.Ancak yedek olurlar.Ersun Hoca maçta Benzia ve Ayev’i oyundan aldıktan sonra yerine oyuna giren Moses ve Tolgay takıma ayrı bir hava kattı.

  Beklenen Fenerbahçe ortaya çıktı.Bu takıma Serdar Aziz’de monte edilince sarı lacivertiler izleyenlere keyifli futbol seyrettirecekler.

   Yapılan transferlerde Fenerbahçe gol yollarında eksik kaldı.Buraya da bir transfer yapsalardı tam istenilen bir takım olacaklardı.

   Maça dönecek olursak.Fenerbahçe artık özgüvenini kazandı.Üst üste iki maç kazandılar.Büyük moral kazandılar.Ve artık kötü günleri geride bırakttılar.Önümüzdeki hafta Kayseri deplasmanından 3 puanla çıkarlarsa önümüzdeki sene özlenen, beklenen Fenerbahçe’yi keyifle seyredecez.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.