Fenerbahçe’yi zor günler bekliyor
   Lig maratonunda ikincilik şansını büyük ölçüde yitiren ve iddiası kalmayan sarılacivertliler evinde oynadıkları Antalyaspor maçında tel tel döküldüler.
   Fenerbahçe’de Volkan Demirel ve Mehmet Topal dışında oyuna kendini veren oyuncu yoktu.Evet başta yönetim sonra teknik heyet ve en sonunda Volkan Demirel ve Mehmet topal dışında herkes elbirliği ile Fenerbahçe’yi bu hale getirdiler.
   Şimdi Mayıs ayında süper transferler yapacağız diyorlar.Duyun da inanmayın.Kim yapacak transferleri takımı bu hale getirenler.Gördük önceki sene yaptıkları transferleri.Yaptıkları transferler yapacakları transferlerin referansı.
   Maça dönecek olursak.Hafta içinde haberlerde okuduk.Advocaat önümüzdeki sene Hollanda Milli Takımı’nın başına geçeçekmiş.Hayırlı olsun.Hollanda halkına şimdiden sabırlar dileriz.
   Antalyaspor maçında sarılacivertli takımda ayakta kalan iki oyuncu vardı.Kalede Volkan Demirel farkı önlerken Mehmet Topal’da tek başına elinden geleni yaptı.Diyeceksiniz maç 11 kişi ile oynandı diğer 9 kişi nerede.Diğer oyuncular için tek tek yorum yapmak  hem bize hem size yazık.Sahada adeta
yürüdüler.Sow,Emenike,Lens,Ozan,Alper,Salih ve diğerleri Antalya oynadı onlar seyretti.
   Şimdi soruyorlar seyirli neden maça gelmiyor diye.Bırakın maça gitmeyi seyirci maçı televizyonda bile izlemek istemiyor.Bu yüzden yayıncı kuruluş hasılat geliri bile düşebilir sarılacivertlilerin.Taraftarlar para veriyorlar ve karşılığını istiyorlar.Var mı karşılığı yok.Üstelik sinir sahibi oluyorlar.Sahasında rakiplerini maç başlamadan korkutan maça daha başlamadan 1-0  önde başlayan Fenerbahçe’yi ne hale getirdiler.
   Gelen yeniyor giden yeniyor.Futbol adına ortada birşey yok.Ve bu sene mayıs ayında süper transferler yapacağız diyorlar.Emin olun bunlara kendilerinden başka kimse artık inanmıyor.Umarız artık anlarlar ve köklü değişiklik olur Fenerbahçe’de.Yoksa bu futbol anlayışı bu futbolcularla Fenerbahçe’den kimse birşey beklemesin.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.