Afrin'den acı haber; 1 askerimiz şehit

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK),Afrin bölgesinde görevli askerlere PKK/YPG’li teröristler tarafından Tel Rıfat bölgesinden yapılan taciz atışları sonucu bir askerin şehit olduğunu duyurdu...

13 Aralık 2018 Perşembe 19:17
Afrin'den acı haber; 1 askerimiz şehit






Afrin'den acı haber;  1 askerimiz şehit


Afrin'den acı haber geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK),Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG’li teröristlerin açtığı ateş sonucu bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK tarafından yapılan açıklamada, "Afrin bölgesinde görevli unsurlarımıza PKK/YPG’li teröristler tarafından Tel Rıfat bölgesinden yapılan taciz atışları neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Yapılan tacize bölgedeki TSK unsurları tarafından derhal cevap verilmiş ve belirlenen terörist hedefleri yoğun ateş altına alınmıştır. Bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.
 

Son Güncelleme: 15.12.2018 04:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.