Antalya'da büyük patlama

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çevreyolu üzerindeki binasının otoparkında patlama meydana geldi.

25 Ekim 2016 Salı 10:11
Antalya'da büyük patlama






Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Çevreyolu üzerindeki binasının otoparkında patlama meydana geldi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çevreyolu üzerindeki binasının otoparkında, bugün saat 08.50 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Cam kırıkları nedeniyle 10 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Patlamanın nedeni henüz belli değil. Terör kaynaklı olup olmadığı araştırılıyor.
Patlamada otoparktaki bir araç tamamen parçalandı. 4-5 aracın da hasar gördüğü belirtiliyor. Olayın ardından ATSO binası boşaltılırken, patlamanın şiddetiyle parçalanan cam kırıklarından yaralananlar ambulanslarla hastanelere götürüldü. Olay sırasında binada bulunan bir görgü tanığı ise, "Ne olduğunu anlayamadık. Bir anda bütün camla indi. Herkes çığlık çığlığa dışarı kaçtı" sözleriyle yaşanan paniği anlattı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, öğleden sonra ATSO Başkanı Davut Çetin’i makamında zirayet edecek ve saat 15.00’de meclis toplantısında işadamlarına konuşacaktı. Yaklaşık 150 işadamının katıldığı bu toplantı, yıllardır sabah yapılırken, geçen son toplantıda alınan kararla öğleden sonra yapılmasına karar verilmişti.

Son Güncelleme: 25.10.2016 07:55
Anahtar Kelimeler:
AntalyaPatlamaManşet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.