Bayrak öpek çocuktan ibretlik sözler

Bayrak öperken çekilen görüntüleri sosyal medyayı sallayan Mahmudiyeli çocuktan ibretlik sözler

24 Nisan 2015 Cuma 13:51
Bayrak öpek çocuktan ibretlik sözler






Bayrak öpek çocuktan ibretlik sözler

Türk bayrağına yönelik hakaretleri, istiklal marşına karşı sergilenen saygısızlık örneklerinin her geçen gün arttığı bir dönemde, Eskişehirli çocuğun davranışı izleyenleri duygulandırıyor. Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahı bir çocuk, rüzgarın etkisiyle yüzüne çarpan bayrağı üç kez öperek alnına koyduğu güvenlik kamerası kayıtları sosyal medyada ilgi odağı oldu.


Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde, 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahı bir çocuk, rüzgarın etkisiyle yüzüne çarpan  bayrağı üç kez öperek alnına koyduğu güvenlik kamerası kayıtları sosyal medyada  ilgi gördü. Işıklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir iş yerinin güvenlik  kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, yolda arkadaşıyla yürüyen bir çocuğun,  iş yeri camına asılan Türk bayrağının rüzgarının etkisiyle yüzüne çarpması ve  çocuğun bayrağı tutarak üç kez öpüp alnına koyması görülüyor.

Görüntüler, sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından beğenildi.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi 8 yaşında Beren Nafi Alsan, ikiz kardeşi Ceren ile birlikte Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı kutlamaları için okula gittikleri sırada iş yerlerine asılan  bayrakları gördüklerini, bu sırada rüzgarın etkisiyle dalgalanan Türk bayrağını  öperek başına koyduğunu söyledi.

Alsan, bayrağa saygıyı anne ve babası ile öğretmeninden öğrendiğini  ifade etti. İkiz kardeşi Ceren Nur Alsan ise kardeşinin yaptığı bu hareketten  dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
Son Güncelleme: 24.04.2015 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.