Belediye Başkanı Selmanoğlu, engelliler okulunu ziyaret etti

04 Aralık 2012 Salı 18:05
Belediye Başkanı Selmanoğlu, engelliler okulunu ziyaret etti






ELAZIĞ (CİHAN)- Engelliler Haftası nedeniyle dün engelli vatandaşlarla vakit geçiren Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bugün de Tuncay Küçüközer Özel Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan okul müdürü Zülfükar Hasdemir ise Başkan Selmanoğlu´na bir hediye takdim ederek, Allah Başkanımızdan razı olsun, kendisinin her zaman yanımızda olduğunu hissediyoruz. dedi.

Başkan Selmanoğlu´nu Tuncay Küçüközer Özel Mesleki Eğitim Merkezi okulunu ziyaretinde Okul Müdürü Zülfükar Hasdemir, Müdür Yardımcıları ve öğretmenleriyle Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan karşıladı. Okul Müdürü Zülfükar Hasdemir ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan eşliğinde okulun sınıflarını ziyaret eden ve öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceleyen Başkan Selmanoğlu, öğrenciler için büyük çaba ve emek harcayan öğretmenlere de tek tek teşekkür etti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.