Belediye personeline deprem semineri verilecek

29 Kasım 2012 Perşembe 18:20
Belediye personeline deprem semineri verilecek






MALATYA (CİHAN)- Malatya Belediyesi çalışanlarına İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Aydoğan, depreme dayanıklılık analiz ve tespiti semineri verilecek.

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Prof. Dr. Metin Aydoğan tarafından çalışanlara, binaların depreme dayanıklılığı, analiz ve tespiti konularında eğitim verileceği kaydedildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün 2012 yılı eğitim planı kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline eğitim semineri verileceği belirtilen açıklamada, ''İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlenecek seminer 30 Kasım Cuma günü Malatya Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. denildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.