Cezaevinden firar etti, 15 dakika sonra yakalandı

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:20
Cezaevinden firar etti, 15 dakika sonra yakalandı






ANTALYA (CİHAN)- Antalya´da hırsızlık suçundan tutuklu bulunan bir mahkûm, cezaevinden firar ettikten 15 dakika sonra yakalandı.

Olay, Antalya Kepez ilçesi E Tipi Cezaevi´nde meydana geldi. Cezaevinin yanında bulunan kafeteryada oturan bir vatandaş, tel örgülerin üzerinden bir kişinin atladığını 155 Polis İmdat Hattı'na ihbar etti. Polis Haber Merkezi, şahsın eşkâl bilgilerini ekiplere yazdırarak çalışma başlattı. Bu sırada cezaevine gelen polisler görevlilerden firar eden sanığın ismini ve detaylı eşkâl bilgilerini istedi. Ancak cezaevi yönetimi, henüz firardan haberi olmadığını ancak bir saat sonra bilgi verebileceklerini söyledi.
Bunun üzerine ihbarı yapan vatandaştan detaylı eşkâl bilgisi alan ekipler, cezaevi civarında arama başlattı. Zanlı, ihbar yapıldıktan 15 dakika sonra Yunus ekipleri tarafından bir evin bahçesinde yakalanarak cezaevi yetkililerine teslim edildi. Yapılan incelemede, şahsın cezaevinde hırsızlık suçundan tutuklu bulunan Selçuk B. (22) olduğu ve 27 ay sonra serbest kalacağı tespit edildi.

Zanlının firar etmesiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.