CHP'nin aşure etkinliğine AK Partililer de katıldı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:31
CHP'nin aşure etkinliğine AK Partililer de katıldı






ANTALYA (CİHAN)- CHP Manavgat ilçe Başkanlığı'nın aşure etkinliği, siyasi kaynaşmayı sağladı. CHP İlçe Başkanlığı'nın Manavgat Kapalı Spor Salonu yanında düzenlediği aşure ikramı etkinliğine AK Parti'liler de katıldı.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kaplan, CHP'lilerin ikram ettiği aşureyi yiyerek, toplumsal birlikteliğin sembolü olan ikramda bir araya gelmekten mutlu olduklarını bildirdi.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk de aşure ikramına katıldıkları için Mekteplioğlu'na teşekkür etti. CHP Manavgat Kadın Kolları Başkanı Dilşat Taş, aşure ikramında 5 bin kâse aşure ikram ettiklerini söyledi. Aşure ikramına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.