Dünya Engelliler Günü'nde mikrofon engeli

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:06
Dünya Engelliler Günü'nde mikrofon engeli






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'da Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programda konuşmacıların mikrofon engeline takılması izleyenlerin tepkisini çekti.

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı´nda yapılması planlanan program, yağmur nedeniyle Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda yapıldı. Özellikle müzikli gösterilerin olduğu programda, engelliler hem eğlendi, hem de eğlendirdi.

Programda konuşan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, gelişmiş ülkelerde engelli sorunlarının, çözülmek üzere birinci sırada yer aldığını söyledi. Tüm toplumun bu konuda sorumlu davranması gerektiğini dile getiren Evcilmen, Toplumdaki her katmanın bazen elini uzatarak, bazen yardım ederek ne yapması gerekiyorsa yapmalı. dedi.

Konuşmalar esnasında mikrofon engeli yaşanmasına ise seyirciler tepki gösterdi. Düşük bir katılımın olduğu program, engellilerin gösterileri ile son buldu.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.