Eğitim yayıncılığın lider markalarını Sürat Lojistik taşıyacak

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:17
Eğitim yayıncılığın lider markalarını Sürat Lojistik taşıyacak






İZMİR (CİHAN)- Türkiye´de yayıncılık sektörünün lider markaları Zambak, Coşku ve Değer yayınları, depolama ve sipariş hazırlama süreci hizmeti için Sürat Lojistik´i tercih etti. Zambak Yayın Grubu Genel Müdürü Bayram Murat ile Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, depolama ve sipariş işlemlerinin yapılması için anlaşma imzaladı.

Her geçen gün müşteri portföyünü arttıran Sürat Lojistik, Kaynak Holding´in en önemli şirketlerinden Zambak, Coşku ve Değer yayınlarıyla depolama hizmeti için anlaştı. Okul öncesi yayınlardan lise son sınıfa kadar geniş bir öğrenci kitlesine hitap eden ürünlere sahip Zambak Yayın Grubu, alışılagelmiş kitapla eğitim dışında barındırdığı zengin içeriğiyle elektronik yayıncılıkla eğitime yeni bir pencere açıyor. Ürün yelpazesini kısa sürede genişletip sektöründe öncü bir kurum olarak yerini alan Zambak'a depolama işleri için 30 bin metrekare alan ayıran Sürat Lojistik, siparişlerin hazırlanma sürecini de yönetecek.

Genel Müdür Sağırlı, yayıncılık sektörünün çok önemli üç firması ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sağırlı, Zambak, Coşku ve Değer yayınlarının lojistik çözüm ortaklığı yanında depolama ve sipariş işlerini de yapmaya başladık. Hedefimiz, sektörde firmaların lojistik ve depolama adına yaptığı tüm işleri onlar adına yönetmektir. Müşterilerimizin lojistik ihtiyaçları ve problemlerinin çözümü noktasında hizmet sunmaktır. Yeni firmalarla önümüzdeki dönemde çalışmaya başlayacağız. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.