Elazığ'da 6 bin kişiye aşure ikramı

29 Kasım 2012 Perşembe 18:24
Elazığ'da 6 bin kişiye aşure ikramı






ELAZIĞ (CİHAN)- Muharrem ayı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ve Elazığ Cem Evi'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte 6 bin kişiye aşure dağıtıldı.

Aşure etkinliğine Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Elazığ Müftüsü Peyami Güngör katıldı. Vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıtan Selmanoğlu, Aşure, Muharrem ayı hepimizin bildiği gibi çok önemli aylardan birisidir. Sevgili Peygamberimiz'in torunlarından Hz. Hüseyin'in ve aile efradının şehit edilmesinin acısını hep birlikte yaşıyoruz ve hep birlikte Muharrem ayının orucunu tutmaya gayret ediyoruz. Orucumuz kabul olsun, Allah kabul etsin. Mevlam bu güzel günleri birlik, beraberlik, mutluluk, sağlık ve sıhhat içinde yaşatmayı nasip etsin. dedi. Selmanoğlu, Elazığ'ın milli ve manevi duyguları ile yaşayan çok güzel ve mübarek bir şehir olduğunu da sözlerine ekledi.

Elazığ İl Müftüsü Peyami Güngör ise dualarında şu ifadeleri kullandı: Bu mübarek Muharrem ayının bütün İslam alemi ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını, bu güzel ay da yapılan iyilikleri dergahında kabul etmesini yüce Allah'tan diledi .Muharrem Ayı'nın birlik,beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyoruz. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.