Fatih Terim, Lokomotif Kuban maçını değerlendirdi

29 Kasım 2012 Perşembe 16:12
Fatih Terim, Lokomotif Kuban maçını değerlendirdi






İSTANBUL (CİHAN)- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün akşam oynanan Galatasaray Medical Park - Lokomotif Kuban karşılaşmasını Abdi İpekçi Spor Salonu'da takip ederek değerlendirmelerde bulundu.

Teknik direktör Fatih Terim, maçın devre arasında GSTV'ye karşılaşmanın ilk yarısını değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

Sarı - kırmızılı Basketbol Takımı'nın ilk olarak performansına değinen Terim, Takımımız çok iyi oynuyor. Galatasaray her branşta Avrupa'da başarılı olmak isteyen bir kulüp. Ergin Ataman'ı, yardımcılarını ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Muhteşem bir Galatasaray seyrediyorum. Seyircilerle birlikte çok güzel bir ambians oldu. ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ayrıca kulüp olarak birlikteliğin önemine de vurgu yaparak; Biz oynarken böyleydi. Basketbolcular, voleybolcular, futbolcular hep bir arada olurduk. Uzun yıllar sonra tekrar aynı şeyi yaşatmaya çalışıyoruz. Sırada voleybolcular var. Voleybolcu kızlarımıza ve voleybolcu erkeklerimize de gideceğiz. Zaman zaman havuza gidiyoruz. Fırsat buldukça oyuncularımızla beraber bu birlikteliği yaşamak istiyoruz. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.