GAP Arena stadı gece maçlarına hazır

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:52
GAP Arena stadı gece maçlarına hazır






ŞANLIURFA (CİHAN)- PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını oynadığı GAP Arena Stadyumu'nda ışıklandırma sistemi sorununun çözülmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, önceki akşam GAP Arena Stadı'na gelerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'dan ışıklandırmanın son durumu ile ilgili bir takım bilgiler aldı. Işıklandırması yaklaşık bir milyon liraya mal olan stat, artık gece maçlarına hazır.

Açılış sırasında bir çok ünlü topçuların geleceğini belirten Vali Güvenç, Açılışımızda hem amatör spor kulüplerinin malzeme dağıtımını yapalım istiyoruz, hem de eski şöhretli topçular; Rıdvan Dilmen, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Oğuz Çetin gibi eski milli futbolcularımız ile bir açılış yapalım istiyoruz ve hepimiz milli futbolcularımız ile forma giyip sahaya çıkacağız. Güzel bir bayram havası olsun istiyoruz. Ayrıca eski Şanlıurfasporlu futbolcularımız ve şöhretli futbolcularımız ile bir gösteri maçı yaparak, ışıklandırmamızın açılışını yapmak istiyoruz. dedi.

Çalışmaların aşağı yukarı 1 milyon TL'lik maliyeti olduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Işıklandırmalar ile ilgi son ayarları yapmaktayız. Akabinde ışıklandırma için uzmanlar gelip incelemelerde bulunduktan sonra gece maçları oynanabilecektir. Şimdiden Şanlıurfaspor'un sevenlerine hayırlı olsun. Bakanımız Faruk Çelik ve Valimiz Celalettin Güvenç'in desteğiyle ışıklandırma sorunumuz kalmadı. Bu eksikliği gidermenin mutluluğu içerisindeyiz. Artık Şanlıurfaspor - Denizlispor müsabakalarından sonra maçlarımız akşam oynanabilir.'' şeklinde konuştu.

GAP Arena Stadı'nın ışıklandırmasında 4 adet 52 metre uzunluğunda direk, 6 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde platform direkler üzerine takıldığı belirtilerek, 2 adet direğe 2000 watt´lık 66 adet projektör, diğer iki direğe 2000 watt´lık 54 adet projektör, 2 adet direğe aktif paratoner, elektrik kesintilerinde devreye sokulmak üzere 400 KVA´lık bir adet jeneratör kurulduğu ifade edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.