Gaspçılar bu sefer baltayı taşa vurdu

13 Temmuz 2011 Çarşamba 16:44
Gaspçılar bu sefer baltayı taşa vurdu






Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar Kadıköy Adliyesi'ne çıkartıldı. OIay geçtiğimiz Pazartesi günü gece saat 23.00 Yumurtacı Abdibey Caddesi, Numara 8'de yaşandı. Cadde üzerinde eğlenen ve alkol alan dört kafadar, daha sonra emekli komiser Nusret Kırmızı'nın kapısına dayandı. Kapıyı zorla açtırarak içeriye giren zanlılar kendisine direnen komiseri darp edip bıçakla yaraladı. Komiserin evdeki silahı da alan zanlılar kaçarak izini kaybettirdi. Karnından yaralanan komser Kırmızı, çevredekiler tarafından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın polis ekiplerine bildirilmesinden sonra inceleme başlatıldı. Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, cadde üzerindeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kısa zamanda olayı gerçekleştirenlerin kimliklerini belirleyen polis ekipleri Ozan B. (21), M. Ali T. (20), Cüneyt İ. ve Yasin Ü.'nün (17) Üsküdar Esatpaşa'da bulunan adreslerine baskın düzenledi. Kıskıvrak yakalanan zanlıların evlerinde yapılan aramada komiser Nusret Kırmızı'dan aldıkları tabanca da bulundu. Dört arkadaş ifadeleleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Burada ifadeleri alınan şahıslar daha sonra Kadıköy Adliyesi'ne çıkartıldı. Zanlıların adliyedeki işlemleri sürüyor. 

ZANLILAR GÜVENLİK KAMERASINDA
Bu arada komiser Nusret Kırmızı'yı yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşan 4 kafadar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Zanlıların sokaktaki rahat davranışları dikkat çekiyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.