Gölbaşı'nda belediyenin kursları 10 Kasım'da başlıyor

07 Kasım 2012 Çarşamba 10:58
Gölbaşı'nda belediyenin kursları 10 Kasım'da başlıyor






ANKARA (CİHAN)- Gölbaşı Belediyesi, 10 Kasım Cumartesi gününden itibaren öğrencilere ve yetişkinlere yönelik eğitim, sanat, kültür ve spor dallarında çeşitli kurslar açıyor. Kurslar Gölbaşı Belediyesi'ne ait Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, düzenlenecek kurslardan herkesin yararlanacağını söyledi. Başkan Odabaşı, açılacak kurslarda öğrencilerin yanı sıra yaşlıların da düşünüldüğünü ifade etti. Başkan Odabaşı, kursların ilköğretim seviye belirleme, okuma yazma, çocuk ve yaşlı bakımı, arıcılık, bahçıvanlık, olta balıkçılığı, yüzme, mental aritmetik, aerobik, fitness, gitar, bağlama, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, resim, satranç, pastacılık ile tarım ve seracılık dallarında açılacağını açıkladı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.