Güngören Belediyesi'nden çöp kutularına koruganlı makyaj

30 Kasım 2012 Cuma 18:15
Güngören Belediyesi'nden çöp kutularına koruganlı makyaj






İSTANBUL (CİHAN)- Güngören'de çöp kutularının etrafında oluşan görüntü kirliliğini önlemek amacıyla konteynerler korugan içine alınıyor.

Güngören Belediyesi, evsel atıkların toplandığı konteynerlerin üzerini, çiçeklendirmede kullanılan koruganlardan geçirmeye başladı. Amaçlarını, 'İstanbul´a yakışan bir sokak görüntüsü oluşturmak' şeklinde özetleyen Güngören Belediye Başkanı Yücel Karaman, Çöp konteynerlerini içinde saklayan koruganlar estetik bir görüntü sağlıyor. Ayrıca çevre kirliliğini engellemelerinin yanı sıra söz konusu alanlarda gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları ile uyumlu bir görünüm oluşturuyor. Daha temiz, hijyenik ve modern bir kent oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.