HÜRSİAD ve MHP buluşmasında sağduyu çağrısı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
HÜRSİAD ve MHP buluşmasında sağduyu çağrısı






GAZİANTEP (CİHAN)- Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Mustafa Erzin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ülkenin karşılaştığı sıkıntılı dönemde ortak hareket etme ve sağduyu çağrısı yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Gaziantep İl Başkanı Erzin, HÜRSİAD gibi ilimizde önemli bir yere sahip olan derneklerimizin görüşleri, önerileri, eleştirileri bizim için çok önemlidir. Şu an ülkemizin üzerinde oynanan oyunları atlatmamız için sıkıntılı günlerde birlik ve beraberlik çok önemli. Herkesin sağduyulu davranarak, oyuna gelmemeliyiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin eşit ve onurlu üyeleri olarak milletimiz devletine bağlıdır, provokasyona gelmez. Gelmeyeceğine de tüm kalbimle inanıyorum. Herkes iktidarda, muhalefette, samimi olarak bu işin üzerinde durmalı ve bu sıkıntı çözülmelidir. dedi.

HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan ise Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini ifade etti. Kasım Fincan, şöyle dedi: Her şeyden önce millet olarak hepimizin sağduyu davranarak provokasyona gelmeden şu dönemi atlatmamız gerek. Çünkü yaşanan hadiseler ülkemizi hem sosyal hem ekonomik olarak olumsuz yönde etkilemektedir. Bir an önce ülkemiz asıl gündemine dönmeli ve dünyanın darboğazdan geçtiği günlerde tek gündem ekonomi olmalıdır. Ziyaretin sonunda Fincan, Erzin'e çini tabak hediye etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.