Lara Koleji öğrencisi badmintonda Türkiye ikincisi oldu

30 Kasım 2012 Cuma 18:17
Lara Koleji öğrencisi badmintonda Türkiye ikincisi oldu






NEVŞEHİR (CİHAN)- Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Ankara´da düzenlenen 9 Yaşaltı Türkiye Şampiyonası´nda Nevşehir Lara Koleji öğrencisi Ali Berat Sönmez karışık çiftlerde Türkiye ikincisi oldu. Rakiplerini yenerek finale çıkmayı başaran Sönmez ve Firdevs Atik, finalde rakiplerine yenilerek Türkiye ikinciliğinde kaldı.

Ankara Cebeci Spor Salonu'nda yapılan 9 Yaşaltı Türkiye Badminton Şampiyonası'na bu yıl 120 sporcu katıldı. Karışık çiftler kategorisinde yarışan Ali Berat Sönmez ve Firdevs Atik başarılı maçlar yaparak, Türkiye ikinciliğini elde etmeyi başardı. Ali Berat Sönmez´in antrenörlerinden Turgut Sönmez, Gülşehir Gençlik ve Spor Kulübü'nün verdiği destekle bu öğrencilerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Badmintonda ilerleyen yıllarda daha büyük başarılara imza atacağız. dedi.

Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü ise Böyle öğrencilerin okulumuzda eğitim görüyor olması gelecek adına bizleri ümitlendiriyor. Hedefimiz bu öğrencilerin ilerleyen yaşlarda da aynı başarıyı devam ettirerek, ülkemize uluslararası başarılar yakalamasını sağlamak. Gülşehir Gençlik ve Spor Külübü sporcusu olan Ali Berat´ın gerek kulübünün gerekse okulumuzun destekleri ile daha yüksek başarılar elde edeceğine inanıyoruz. şeklinde konuştu.

Okulda yapılan törende başarılı sporcu, okul idaresi tarafından da eşofman ve mp4 player ile ödüllendirildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.