Mavi kapaklar 2 engelli öğrenciyi sevindirdi

06 Aralık 2012 Perşembe 13:46
Mavi kapaklar 2 engelli öğrenciyi sevindirdi






MERSİN (CİHAN)- Mersin'in Tarsus ilçesinde Şehit Yurdakul Alcan İlköğretim Okulu öğrencilerinin biriktirmiş oldukları mavi kapaklar 2 engelliyi sevindirdi.

Okul öğretmeni Ülkü Ergen Bebek´in öncülüğünde öğrenciler topladıkları 400 kilo mavi kapağı Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne teslim etti. Belediye yetkilileri ise kapaktan elde edilen gelir ile 2 adet tekerlekli sandalye alıp, engelli öğrencileri sevindirdi.

Okulda yapılan törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Sefa Demir, öğrencilere teşekkür etti.
Demir, Sizlerin yaptığı örnek davranışı takdir ediyorum. Öğretmenleriniz ve siz değerli çocuklarımız bu kapakları toplayarak bir emek sarf ettiniz. Bu emeğin karşılığında iki engelli vatandaşımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladınız. Bu projede ve uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Öğrencilerin örnek bir davranış sergilediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Çocukluğunuzda nasıl bir terbiye ve eğitim aldıysanız, gelecekte de aynı doğrultuda hareket edersiniz. Bu güzel bir kampanyaya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu ülkenin, ailenizin, çevrenizin, kentin sizden beklediği çok önemli işler var. Bu gayretli ve hayırlı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kasım Ekenler Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Nala Kaplan ve Yenice´de okuyan Hatice Nur Karataş´a sandalyeleri törenle teslim edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.