Öykücü Cemal Şakar Bursalı okurlarıyla buluştu

29 Kasım 2012 Perşembe 17:34
Öykücü Cemal Şakar Bursalı okurlarıyla buluştu






BURSA (CİHAN)- Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından gerçekleştirilen 'Edebiyat Akşamları'nın konuğu olan öykücü Cemal Şakar, edebiyat çalışmalarını ve yaşamını okurlarıyla paylaştı.

Mahkeme Hamamı İbrahim Paşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, şair ve yazar Cevat Akkanat'ın sunduğu 'Edebiyat Akşamları'na öykücü Cemal Şakar konuk oldu. Son yıllarda birbiri ardına yayımlanan öykü ve düşünce eserleriyle adından söz ettiren Şakar, yaşamının merak edilen detaylarını ve edebiyat yolculuğunu anlattı. Edebiyat tutkusunu ve yazarlık serüvenini paylaşan Şakar, okurlarının sorularını da cevaplandırdı. Şakar, okurlarıyla buluşmasına fırsat veren Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür AŞ'ye de teşekkür etti.

Balıkesir doğumlu olan öykücü Şakar, halen İstanbul´da bir kamu kuruluşunda çalışıyor ve e-edebiyat dergisi olan 'Edebistan.com'un yayın yönetmenliğini yürütüyor. 'Esenlik Zamanları' adlı kitabıyla Türkiye Yazarlar Birliği 1999 Hikâye Ödülü'nü kazanan Şakar, 'Gidenler Gidenler', 'Yol Düşleri', 'Esenlik Zamanları', 'Pencere', 'Hayalperdest', 'Hikâyât', 'Sular Tutuştuğunda', 'Sel ve Kum' ve 'Mürekkep' gibi öykü kitapları; 'Yazı Bilinci', 'Yazının Gizledikleri', 'Edebiyatın Sırça Kulesi', 'İmge' ve 'Gerçeklik ve Kültür' adlı düşünce kitapları bulunuyor.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.