PKK'lı katiller silahlarıyla geçit töreni yaptı, kimsenin gıkı çıkmadı

PKK'lı katiller Şırnak İdil'de özerklik ilan etti, ardından silahlarıyla resmi geçit töreni yaptı, kimsenin gıkı çıkmadı.

27 Ocak 2015 Salı 16:47
PKK'lı katiller silahlarıyla geçit töreni yaptı, kimsenin gıkı çıkmadı






PKK'lı katiller silahlarıyla resmi geçit töreni yaptı, kimsenin gıkı çıkmadı

Burası Şırnak'a bağlı İdil ilçesi. Terör örgütü PKK'lı katiller ellerinde silahlarıyla yürüdü. Ne Emniyet. ne de TSK'dan henüz çıt yok. Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen silahlı YDG-H'li grubun özerklik ilan ettiği İdil konusuna ne İçişleri Bakanlığı 'Laf' edebildi, ne de AK Partili siyasi yetkili..

İLK KEZ SİLAHLARIYLA YÜRÜDÜLER

Terör örgütü yandaşlarının cirit attığı, ellerinde örgütün elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğraflarının inmediği İdil ilçesi Turgut Özal Mahallesi'nde Kanton ilan ettikleri bölgede sözde siyasi eğitim alan YDG-H üyeleri, Alanya Caddesi'ne çıkarak silahlı yürüyüş yaptı. PKK’nın şehirlerdeki asayiş birimi olduklarını ileri süren YDG-H üyeleri sözde askeri tören düzenledi. Silahlarla yürüyüş yapan YDG-H üyeleri PKK'lılar için kurulan taziye çadırını ziyaret etti. Yürüyüşe katılanlar sözde KCK ve PKK bayrakları eşliğinde sloganlar attı. Grup daha sonra yine silahlı yürüyüş şeklinde mahalle arasına girerek gösteri yaptı. Gösterinin yapıldığı saatlerde bölgede polis ya da emniyet güçlerinin bulundurulmaması dikkat çekti.
Son Güncelleme: 27.01.2015 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.