PKK'nın Cizre karargahında Alman görevli mi vardı?

Cizre'de PKK karargahında öldürülen teröristler arasında Alman konsolosluk görevlilerinin de olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Söz konusu iddia güvenlik güçleri arasında oldukça yaygın

12 Şubat 2016 Cuma 02:25
PKK'nın Cizre karargahında Alman görevli mi vardı?






PKK'nın Cizre karargahında Alman görevli mi vardı?

İddialar vahim. Terör örgütü PKK yandaşları ile HDP'li vekillerin Cizre Bostancı Sokak 23 numaralı bina için ortalığı karıştırmalarının ardında Türkiye, Almanya ve Rusya arasındaki ilişkileri derinden sarsacak iddialar var. Önceki gün girilen binada ilk açıklamada 60 teröristin öldürüldüğü duyurulmuş, daha sonra bu sayı 10 olarak açıklanmıştı. Günlerce çember altında tutulan binaya HDP'li vekiller, Şırnak ve Diyarbakır'dan gelen il başkanları ve çok sayıda yönetici gitmeye çalışmış, ancak güvenlik koridorunu aşamamıştı. Hatta binada sivil yaralılar olduğu iddia edilmesine rağmen gönderilen ambulanslara açılan yoğun ateş, ardından da Sağlık Bakanlığı'nın 'O binadan ya da bölgeden acil yardım isteği gelmedi' açıklaması yapmıştı. Bir ay içerisinde Almanya Başbakanı Angela Merkel'in hiç beklenmedik bir anda 3. kez Ankara'yı ziyaret etmesi, Rusya'nın Türkiye sınırına yönelik askeri hareketliliği ortaya atılan iddiaları güçlendirecek nitelikte.

Mehmetçik TV'de yer alan iddialara göre PKK'nın Cizre'de karargah olarak kullandığı gizli evde bulunanlarla ilgli skandal bilgilere ulaşıldı.


BU İDDİALAR DOĞRU MU?
 
Mehmetçik TV'de yer alan habere göre Cizre Bostancı Sokak 23 numaralı binada sıkıştırılan binada 2 Alman konsolosluk görevlisi ile 1 Fransız vatandaşı ile 1 Sırp ajan bulunuyordu.

Aynı iddiaya göre 23 numaralı binanın bodrum katında Rus ordusunda görevli bir de general yer alıyordu.

ALMAN GÖREVLİ ÖLDÜRÜLDÜ, RUS GENERAL SIR!
 
Öldürülen Almanların, İstanbul'daki Alman Konsolosluğu görevlisi olduğu iddia edliyor. Merkel'in apar topar yaptığı Türkiye gezisinin de Alman görevlileri kurtarmaya yönelik olduğu kulaktan kulağa dolaşıyor.
 
Rus generali sağ kurtarmaya Suriye'de gelen 10 kişilik bir timin de bordo bereliler tarafından imha edildiği iddia edliyor. Doğru mu?
 
Almanya başbakanı Angela Merkel'in Türkye'ye gelme nedeninin bu Alman konsolsluk görevlilleri ile ilgili gizliliğin korunmas olduğu iddia ediliyor doğru mu?
 
Bölgede görev yapan güvenlk güçleri arasında konuşulan bu iddialara henüz hiç bir yetkili cevap vermedi. Ancak sosyal medyayı sarsan iddialar en güçlü kanıt olarak güvenlik güçlerinin açıkladığı öldürülen terörist sayısı ile, operasyonun tamamlanmasından 5 saat sonra Şırnak Valiliği'nin yaptığı duyuruda yer alan rakamlardaki çelişkiye dikkat çekiliyor.
Son Güncelleme: 12.02.2016 02:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.